Contactgegevens

Van Kempen c.s. Advocaten
Postbus 10282
1001 CC Amsterdam
T: 020-6385150

Bezoekadres:
Singel 104
1015 AD Amsterdam
Routebeschrijving >
Rechtsgebieden >


 

Doef van Kempen

Doef van Kempen studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam. Voorafgaand aan haar studie heeft zij in diverse landen gewoond en gewerkt waardoor zij verschillende culturen van dichtbij meemaakte. Vanaf haar beëdiging als advocaat in 1998 tot 2006 werkte zij bij Van Driem Advocaten te Amsterdam. Sinds 2006 is zij werkzaam bij Van Kempen c.s. Advocaten.
Lees meer»

Monique Ferwerda

Monique Ferwerda (Amsterdam, 1973) is in 1997 afgestudeerd in het Nederlands recht aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Zij volgde daarnaast een studie Culturele Antropologie en Sociologie der Niet-Westerse Samenlevingen. Van 1998 tot 2006 werkte zij voor het Ministerie van Justitie alwaar zij (onder meer) als procesvertegenwoordiger optrad. In 2006 is zij beëdigd als advocaat en sindsdien werkzaam bij Van Kempen c.s. Advocaten.
Lees meer»

Margó Spekschoor

Margó is een deskundige, betrokken en oplossingsgerichte advocaat, die oog heeft voor alle aspecten van een zaak. Ze probeert met haar cliënten een traject uit te zetten voor de toekomst, waarbij de kinderen een belangrijk gespreksonderwerp zijn.
Margó is gespecialiseerd in het personen-, familie- en jeugdrecht.
Margó is ook mediator en scheidingsbemiddelaar.
Lees meer»

Ariane Hendriks

Ariane Hendriks (Amsterdam, 1976) studeerde Cultuur- en Wetenschapsstudies in Maastricht, geschiedenis in Jeruzalem en rechten in Leiden. Zij werkte van 2000 tot 2002 als assistent in opleiding aan de geschiedenisfaculteit van de Universiteit Leiden en van 2003 tot begin 2007 als beleidsmedewerker Justitie en Asielbeleid bij de Tweede-Kamerfractie van de Socialistische Partij. Zij werd in 2007 beëdigd als advocaat en is sindsdien werkzaam bij Van Kempen c.s. Advocaten.
Lees meer»

Margreet de Boer

Margreet de Boer legt zich als advocaat vooral toe op het verlenen van rechtsbijstand aan slachtoffers en nabestaanden, waaronder slachtoffers van seksueel geweld.
Lees meer»