Met de Auto

Klik hier voor een plattegrond

Vanuit de richting Utrecht (A2) en Amersfoort (A1):
U volgt Ring A10 Noord en neemt afslag S114. Onderaan de afslag slaat u linksaf, u volgt 'Artis, Centrum, Zeeburg' door de Piet Heintunnel. Sla na de tunnel bij de stoplichten rechtsaf, volg vervolgens de S100 over Piet Heinkade en De Ruyterkade. Na het Centraal Station (aan uw linkerhand) neemt u de tweede afslag links, onder het viaduct door tot aan de stoplichten. Zie verder de routebeschrijving naar het kantoor van Van Kempen c.s. Advocaten of naar één van de beide parkeergarages in de buurt van het kantoor.

Vanuit de richting Schiphol en Den Haag (A4):
U volgt Ring A10 West richting Zaandam en neemt afslag S103. Onderaan de afslag slaat u rechtsaf de Haarlemmerweg op. Volg 'Centrum' en houdt na de Willemsbrug kort links aan, over het Haarlemmerplein en direct rechtsaf (Tussen de Bogen). Bij de eerste stoplichten gaat u rechtdoor op dezelfde weg (Haarlemmer Houttuinen). U volgt de weg langs het spoor (aan uw linkerhand) richting Centraal Station. U rijdt rechtdoor (Nieuwe Westerdokstraat) en met de bocht mee naar rechts tot u bij stoplichten naast het plein van de Droogbak komt. Zie verder de routebeschrijving naar het kantoor van Van Kempen c.s. Advocaten of naar één van de beide parkeergarages in de buurt van het kantoor.

Naar het kantoor van Van Kempen c.s. Advocaten:

  • Vanuit de richting Utrecht (A2) en Amersfoort (A1): Voorbij de stoplichten rijdt u rechtdoor de Singel op.
  • Vanuit de richting Schiphol en Den Haag (A4): Bij de stoplichten naast het plein van de Droogbak neemt u een ruime bocht rechtsaf de Singel op (dus geen scherpe U-bocht rondom het plein van de Droogbak, maar de tweede afslag rechts met op de hoek Café Kobalt).

Op de Singel bevindt ons kantoor zich op nummer 104. Op de grachten kunt u betaald parkeren.

Naar parkeergarage De Kolk:

  • Vanuit de richting Utrecht (A2) en Amersfoort (A1): Na het viaduct bij de stoplichten rijdt u linksaf de Prins Hendrikkade op.
  • Vanuit de richting Schiphol en Den Haag (A4): Bij de stoplichten naast het plein van de Droogbak rijdt u rechtdoor de Prins Hendrikkade op.

Bij de tweede stoplichten op de Prins Hendrikkade gaat u rechtsaf (Nieuwezijds Voorburgwal). Bij de vorksplitsing houdt u links aan (dus niet de Spuistraat in). Na circa 100 m. ziet u een bord met ‘Parkeergarage De Kolk’. Hier rijdt u de parkeergarage in.

Bij de voetgangersuitgang van Parkeergarage De Kolk aan de Nieuwzijds Kolk gaat u rechtsaf. U steekt de straat over (Nieuwezijds Voorburgwal). Aan de overkant van de straat loopt u linksaf. Meteen na de ronde reclamezuil met het puntdakje loopt u rechtsaf de Korte Lijnbaanssteeg in. U steekt de Spuistraat over en loopt rechtdoor de Lijnbaanssteeg in. Bij de Singel loopt u rechtdoor de brug over (Lijnbaansbrug). Direct na de brug loopt u rechtsaf. Ons kantoor bevindt zich op nummer 104.

Naar parkeergarage Parking Amsterdam Centre (ANWB-garage):

  • Vanuit de richting Utrecht (A2) en Amersfoort (A1): Bij de stoplichten gaat u linksaf  de Prins Hendrikkade op.
  • Vanuit de richting Schiphol en Den Haag (A4): Bij de stoplichten naast het plein van de Droogbak rijdt u rechtdoor de Prins Hendrikkade op.

Bij de tweede stoplichten op de Prins Hendrikkade (lastige kruising) maakt u een U-bocht. Direct na de U-bocht ziet u aan uw rechterhand de ingang van Parking Amsterdam Centre.

Bij de voetgangersuitgang van Parking Amsterdam Centre loopt u rechtsaf het voetpad op (langs Prins Hendrikkade). Na enkele meters loopt u het voetgangerstrappetje af. U houdt het water aan uw rechterhand en loopt voorbij de fietsersbrug. Direct na de fietsersbrug loopt u met de bocht linksaf onder het viaduct door. Direct na het viaduct slaat u rechtsaf en loopt de brug over (Haarlemmersluis). Meteen na de brug loopt u linksaf de Singel op. Ons kantoor bevindt zich op nummer 104.

Van Kempen c.s. Advocaten

Contactgegevens

Van Kempen c.s. Advocaten
Postbus 10282
1015 AD Amsterdam
T: 020-6385150
F: 020-6208621

Bezoekadres:
Singel 104
1001 CC Amsterdam
Routebeschrijving >